Dominee van de duurzaamheid

Dominee van de duurzaamheid is geschreven omdat de meeste mensen onbekend zijn met het onderwerp. En onbekend maakt onbemind. De meeste mensen zijn gewoon niet bezig met duurzaamheid omdat het in hun ogen niet leuk is, bovendien duur en toch ook wel behoorlijk elitair. En dat terwijl bijna iedereen toch wel een leuk leven ambieert met bovendien een goede toekomst voor kinderen. En terwijl bijna iedereen het leuk vindt om weleens iets voor een ander te doen, gezond te eten, leuk werk te hebben en omringd te worden door leuke mensen. Dit boek heeft als ambitie om duurzaamheid normaal te maken, minder elitair en zelfs leuk. In 25 makkelijk leesbare en inspirerende hoofdstukken neemt Leen Zevenbergen ons mee in een wereld die de hemel op aarde kan zijn, mits we met elkaar een aantal stappen maken naar verbetering. Stappen die niet moeilijk zijn, maar wel urgent.

Lees elke avond een hoofdstuk, val vrolijk in slaap en ontdek hoe makkelijk het is om jouw bijdrage te leveren.

Boek Leen Zevenbergen

Neem de stap naar verbetering, richting een wereld die de hemel op aarde kan zijn. In Leen’s lezingen, workshops, voorstellingen en dagvoorzitterschap neemt hij je mee op expeditie om het verschil te maken.

Boek je een lezing van Leen Zevenbergen? Dan biedt Leen graag het boek ‘Dominee van de Duurzaamheid’ aan tegen een prijs van €5 (ex. BTW en verzendkosten) per boek.

Menu